Om oss

Idoga golfare!

Vi bor på Onsala utanför Kungsbacka och är idoga golfare. För Wivecas del blir det ca 70 rundor per år och Hasse spelar upp till 90. Vi reser gärna på små ”Road-trips” i Sverige. Särskilt 2020 blev det en hel del sådana.

Regler

Har alltid varit bra att kunna. Och det är förvånande hur okunniga en del (ofta duktiga golfare) är. Kan du dina regler har du en stor fördel, eftersom de ofta är till stor nytta i konstiga lägen.

Viktigt är att komma ihåg att den som på en tävling påpekar ett regelbrott i allmänhet inte gör det för att djävlas utan för att spelet skall vara rättvist för alla deltagare.

Golfresor

Vi har rest till många ställen framför allt i Europa under många år. Charterpremiären för Hasses del var till Mallorca 1958! Golfresepremiären utanför norden var till Evian i mars 1978 (med ett hole in one som reseminne!)

Under de senaste drygt 40 åren har vi ordnat resor med upptill 200 deltagare som mest (puh!).

Från och med hösten 2014 arrangerar vi golfresor i vår Golfresebyrå Golf Travel Plus. Vill du veta mer om resorna klickar du på loggan nedan.

Golfresor med Golf Travel Plus
h

När vi reser, både i Sverige och utomlands, vill vi bo bra (vi behöver inte lyxboende), spela bra golfbanor och besöka trevliga och bra restauranger. Och träffa trevliga människor!

Vi inbillar oss att våra gäster har ungefär samma önskemål och därför är det viktigt för oss att kunna säga

Vi vet vad du får – vi har varit där!