Gym #1

Vad göra denna coronavinter?

Hustrun har under många år tyckt att jag skall göra något annat på vintern än boka golfresor åt våra gäster på Golf Travel Plus eller åt oss själva.

En aktivitet hon själv ägnar sig åt och som hon länge försökt få mig med på är att gå på Gym!

För mig kändes tanken på att gå på gym som lite som gympatimmarna i skolan – en rätt tråkig plåga. Senast jag var på ett gym i organiserad form var t o m innan jag började spela golf. Och det har jag gjort längre än de flesta i Sverige.

Eftersom hustru Wiveca måste träna upp sitt högra ben inför en knäoperation följde jag med henne till ett litet gym nära oss (som mest har vi varit 5 personer där samtidigt och tränat).

Under en timme med en PT (personlig tränare!) fick jag instruktion om en hel hoper olika maskiner som skall stärka armar, ben, höfter, mage mm. Väldigt konstigt att behöva en maskin för att stärka musklerna.

Golfblogg och golfresor med Golf Travel Plus

Nu har det gått några veckor och jag har ökat belastningen med upp till 50% på en del av maskinerna, framför allt ben, lår & mage. Känns ju i och för sig bra …..

Så småningom kommer ny rapport om mina framsteg, men det skall bli spännande att se om jag, liksom DeChambeau, kan öka längden på mina utslag! Återkommer även om detta framöver när det är spelbart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...